Καναδάς – Γαλλία 95-65: Διασυρμός για τους τρικολόρ (highlights)

Απολαυστικός ο Καναδάς στην πρεμιέρα του στην Ινδονησία διέλυσε την προβληματική Γαλλία. Εντυπωσιακός ο Γκίλτζιους - Αλεξάντερ με 27 πόντους, διασώθηκε ο Φουρνιέ με 21 για τους Γάλλους.

Ο Καναδάς με λάμψη από το NBA, αλλά και με τρανταχτές απουσίες (Μάρεϊ, Τζόσεφ, Γουίγκινς) συστήθηκε από νωρίς με εμφατική νίκη κοντρα στην ασημένια Γαλλία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ. Πρώτη νίκη του Καναδά απέναντι στη Γαλλία σε Παγκόσμιο και πρώτη νίκη του Καναδά κόντρα σε Ευρωπαίους μετά την νίκη απέναντι στην Ολλανδία το 1986.Η Γαλλία άντεξε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπαθε μπλακ άουτ με βάζοντας μόλις 25 πόντους.

Απολαυστικός ο άστοχος στο πρώτο ημίχρονο, ο MVP Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πολύ καλός και ο Κέλι Ολίνικ με 18 πόντους, από 12 πέτυχαν Αλεξάντερ Γουόκερ και Ντίλον Μπρουκς. Για τη Γαλλία διασώθηκε ο εξαιρετικός, μονάχα στο πρώτο ημίχρονο Εβάν Φουρνιέ με 21 πόντους, μόλις δύο στο δεύτερο μέρος.

Με Λετονία και Λίβανο στον όμιλο λογικά η Γαλλία δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί, όμως ο Βενσάν Κολέ έχει πολλά να αλλάξει και να σκεφτεί για το μέλλον.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.