Μήτογλου: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε δύο μέρες πριν το τουρνουά» (video)

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ο άτυχος του Mundobasket, καθώς μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Δείτε τι δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος,  όλοι ξέρουν την αγάπη μου για την Εθνική ομάδα, ιδίως όταν αυτό γίνεται δυο μέρες. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ότι συνέβη έγινε δυο μέρες πριν όταν μετά από μια δυνατή πασά, δεν θυμάμαι ποιος την έκανε, η μπάλα βρήκε στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού, πόνεσα λίγο εκείνη στην στιγμή αρχικά δεν κατάλαβα ότι είναι τόσο σοβαρό. Έκανα ακτινογραφία και αυτή έδειξε το κάταγμα. Με πονούσε πιο πολύ μετά το τέλος της προπόνησης, όμως προπονήθηκα και χθες το απόγευμα, είχα δηλαδή την δυνατότητα να το δοκιμάσω, ο πόνος όμως υπήρχε.

Προφανώς μίλησα με την ομάδα και τον γιατρό του Παναθηναϊκού, έπρεπε να την ενημερώσω και τελικά πήραμε την απόφαση να μην συμμετάσχω. Φυσικά δεν ήθελα κάτι τέτοιο να γίνει και δεν περνάει από το χέρι μου. Η υγεία ενός αθλητή είναι το νούμερο ένα πράγμα. Για την υγεία ενός παίκτη πρέπει να αποφασίσουν οι γιατροί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε δυο μέρες πριν την έναρξη. Πιο πολύ  στεναχωρήθηκα για την ομάδα και τον προπονητή. Ο καθένας με το τρόπο του θα με αντικαταστήσει και θα δώσουν το 110% από τον πρώτο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.