Ιτούδης: «Η μάχη δεν είναι στο παρελθόν, οι παίκτες μας θα καλύψουν την απουσία του Μήτογλου»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την απουσία του Ντίνου Μήτογλου, εξηγώντας ότι οι παίκτες που έχουν απομείνει θα πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω, με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή να δηλώνει σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη παραμονή του παιχνιδιού με την Ιορδανία (26/08, 11:45, Novasports Start):

«Τελείωσε την προπόνηση, όταν τραυματίστηκε και έκανε και χθες (Πέμπτη). Και ήταν δυνατή προπόνηση. Και συνεχίζει να μην έχει πόνο. Οι αθλητές εκπροσωπούν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους. Δεν θέλουμε να έχουν κανέναν τραυματισμό. Αλλά πρέπει να αναρωτηθώ ξανά, γιατί οι ομάδες να μην έχουν 14 παίκτες. Δεν είναι μομφή, αλλά σε μεγάλες διοργανώσεις, πρέπει να υπάρχουν έξτρα παίκτες. Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης δηλώθηκαν οι 12 παίκτες, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε.

Η μάχη δεν είναι στο παρελθόν, εμείς έχουμε 11 παίκτες, οι οποίοι έχουν υψηλό σθένος και φρόνηση και θα προσπαθήσουν να καλύψουν την απουσία του 1ου σκόρερ, του 1ου ριμπάουντερ και του πρώτου σε λεπτά συμμετοχής. Θα το κατορθώσουν. Σήμερα να προσευχηθώ να μεγαλώσει ο Μωραΐτης και να βγει τεσσάρι.

Κάποιοι παίκτες θα ανέβουν κάποιες θέσεις. Έχουμε κάνει είκοσι προπονήσεις, στην τελευταία που θέλουμε να βάλουμε την τακτική μας, συμβαίνει κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας