Προπονητής Ιορδανίας για το ματς με την Ελλάδα: “Έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε”

Αν και ο Γουεσάμ Αλ Σους, τεχνικός της πρώτης αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μundobasket 2023, Ιορδανίας, αναγνώρισε το υψηλό επίπεδο της Ελλάδας και τις δυσκολίες της πρεμιέρας, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση.

Αν και ο Γουεσάμ Αλ Σους, τεχνικός της πρώτης αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μundobasket 2023, Ιορδανίας, αναγνώρισε το υψηλό επίπεδο της Ελλάδας και τις δυσκολίες της πρεμιέρας, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη γι’ αυτή την πρόκληση.

“Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία της Ιορδανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο συμμετέχουμε για τρίτη φορά. Για μένα είναι η πρώτη συμμετοχή ως προπονητής της Εθνικής ομάδας. Έχουμε μεγάλες ομάδες στον όμιλο μας, όμως είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε”, σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιορδανίας.

Ο αρχηγός της Ιορδανίας, Ζαΐντ Αμπάς ανέφερε: “Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύέλλο. Θέλω να ευχαριστήσω το τιμ και την Ομοσπονδία γι’ αυτή την ευκαιρία. Ο κόσμος στις Φιλιππίνες έχει πάθος για το μπάσκετ και θέλουμε να μπούμε δυνατά και να μοιράσουμε χαρά στους Ιορδανούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.