Αντετοκούνμπο: «Θα μαχόμαστε μέχρι το τέλος»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος θα μάχεται σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνει μέχρι στιγμής.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στα επικείμενα φιλικά της «επίσημης αγαπημένης» στο Άμπου Ντάμπι και τόνισε πως σε αυτά θα μπορέσει η ελληνική ομάδα να μπει σε κλίμα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Αυτό που κρατάμε από τους αγώνες που παίξαμε είναι ότι τα δώσαμε όλα. Και θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα! Θα μαχόμαστε μέχρι το τέλος, σε κάθε αγώνα. Τα παιδιά δεν τα παρατάμε. Το είδαμε σε όλα τα φιλικά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως επίσης σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε όλο και περισσότερο και καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στα φιλικά στο Άμπου Ντάμπι: «Περιμένουμε ότι και αυτά φιλικά θα είναι πολύ δυνατά, νιώθω ενθουσιασμένος γι’ αυτό το τουρνουά. Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μέχρι την έναρξή του στόχος μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι έστω και ένα τοις εκατό. Σε ομαδικό επίπεδο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, να κάνουμε ακόμα καλύτερους τους αυτοματισμούς μας και από ‘κει και πέρα αυτή ίσως μας οδηγήσει σε κάτι άλλο. Σε προσωπικό θα έλεγα ότι πρέπει να είμαι πιο σταθερός».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώτη του φορά ως αρχηγός της Εθνικής, στο φιλικό με τη Σερβία: «Τα έχουμε πει πολλές φορές, είναι κάτι εκπληκτικό να παίζεις για την χώρα, να προσφέρεις στην Εθνική. Είδαμε και στα παιχνίδια στην Αθήνα πόσο μας αγαπάει ο κόσμος και τους διαβεβαιώνουμε όλους ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και να μοιραστούμε όλοι μαζί τη χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.