Ελλάδα: Θέλουν βελτίωση οι Γουόκαπ και Ρογκαβόπουλος

Οι Τόμας Γουόκαπ και Νίκος Ρογκαβόπουλος τόνισαν πως στόχος της Εθνικής Ελλάδος στο Άμπου Ντάμπι είναι να βελτιώσει την εικόνα της και να παρουσιαστεί έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι δυο παίκτες της «επίσημης αγαπημένης» δε θέλησαν να θέσουν στόχους και συμπλήρωσαν πως είναι χαρούμενοι αγωνίζονται στην Εθνική. Επίσης, αναφέρθηκαν στο εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Αρχικά, ο Γουόκαπ δήλωσε: «Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Δε θέλουμε να ορίζουμε κάπου συγκεκριμένα τον πήχη. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Ρογκαβόπουλος δήλωσε: «Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ώρα, κάθε προπόνηση και φυσικά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εδώ στο Άμπου Ντάμπι για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάζουμε μακριά… Ο στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι, το δεύτερο και πάει λέγοντας. Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ο διεθνής γκαρντ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι όλα πολύ όμορφα. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα, να είσαι ενωμένος με ένα γκρουπ παικτών και να παλεύεις για μια χώρα. Όλοι με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Για μένα είναι ξεχωριστό που εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό».

Τέλος, ο νεαρός παίκτης της Μπασκόνια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, όπως όλα τα παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.