Τουρκία: Αντέδρασε για τον Ουίλμπεκιν η Φενέρμπαχτσε

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε δεν άργησε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο Εργκίν Αταμάν, για το θέμα του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης υποστήριξε πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει πρόβλημα στο γόνατο και πως ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Για αυτό τον λόγο επέλεξε να μην ενισχύσει την Τουρκία, στο προολυμπιακό τουρνουά. Με αυτό τον τρόπο η Φενέρμπαχτσε απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Τούρκος κόουτς για τον Ουίλμπεκιν.

Ο Αταμάν είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να έρθει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Προσπαθήσαμε επίσης να ενημερώσουμε και τους παίκτες, όταν όμως κάποιος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, τότε δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνεις την ομάδα και περιμένεις. Τον Ουίλμπεκιν δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες, ο Ουίλμπεκιν μας απογοήτευσε».

Από την πλευρά της, η τουρκική ομάδα αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο Ουίλμπεκιν υπέστη δύο τραυματισμούς στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για τρεις μήνες χάνοντας εκτός των άλλων και τα play off της Euroleague. Παρότι δεν ήταν στο 100%, έδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα παίζοντας στους τελικούς και αφότου τελείωσε η σεζόν ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Αφιέρωσε όλο το καλοκαίρι για την ενδυνάμωση του τραυματισμένου γονάτου του προκειμένου να αποφύγει μελλοντικούς τραυματισμούς και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Δεν υπήρξε ουδέποτε ζήτημα αδυναμίας να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του ή να μην απαντά στο τηλέφωνο ή αρνείται να παίξει στην εθνική ομάδα για δικούς του λόγους. Ο ίδιος εξήγησε πώς έχει η κατάσταση σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας και δεν είπε ποτέ ότι αρνείται να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Θυμίζουμε πως από τη στιγμή που πήρε το διαβατήριο, έχει υπηρετήσει την εθνική Τουρκίας με αφοσίωση. Το Νοέμβριο, λιγότερο από 24 ώρες μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξε στο κρίσιμο ματς με το Βέλγιο και μετά στη Σερβία. Ο σύλλογός μας προσπάθησε να μείνει σιωπηλός για να μην πλήξει την εθνική ομάδα και λυπούμαστε που έπρεπε να πάρουμε αυτή τη θέση πριν τα κρίσιμα παιχνίδια της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.