Aντετοκούνμπο: «Βλέποντας και κάνοντας» στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο

Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα στην αρχή της προετοιμασίας της Εθνικής. Ο Greek Freak θα είναι στην 12άδα για το φιλικό παιχνίδι Ελλάδας-Σλοβενίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έχει κάνει εγχείρηση αποκατάστασης στο αριστερό γόνατο του, λόγω της χρόνιας χονδροπάθειας και της επιδείνωσης της στην τελευταία σεζόν του στους Μπάκς, θα συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, στις Φιλιππίνες (25/8-10/9).

Ο Greek Freak, μετά τον καθαρισμό στο γόνατο του που έγινε στο Μιλγουόκι, στα τέλη Ιουνίου, έχει λάβει οδηγίες από τους Αμερικάνους γιατρούς για να μην αρχίσει να προπονείται, πριν από την ολοκλήρωση, τουλάχιστον, ενός μηνός. Και αυτό θα γίνει σε ατομικό επίπεδο για να δοκιμάσει το γόνατο του. Όπερ και σημαίνει ότι στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας που αρχίζει την Δευτέρα (24/7) και την πρώτη εβδομάδα ο Γιάννης δεν θα συμμετάσχει.

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς, όμως, θα είναι στην 12άδα της Εθνικής για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την Σλοβενία του Ντόντσιτς (4/8) και στο οποίο θα τιμηθεί από την ΕΟΚ, ο Νίκος Γκάλης. Ο χρόνος συμμετοχής του θα συναποφασισθεί, με τον ίδιο, τους γιατρούς, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής και τους εκπροσώπους του Μιλγουόκι, αναλόγως με την εξέλιξη της αποθεραπείας του και την ανταπόκριση του στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Μέχρι τώρα, αυτά είναι τα δεδομένα για τον Γιάννη που θέλει να παίξει στην Εθνική, αλλά το θέμα του γόνατου του, είναι υπεράνω κάθε προσφοράς στην επίσημη αγαπημένη, όπως ισχύει και για την υγεία κάθε παίκτη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στην Αθήνα και μια εβδομάδα, μετά τον Γιάννη, έχει παρόμοια πορεία αποθεραπείας με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Θα κληθεί στην Εθνική, θα αρχίσει ατομικές προπονήσεις και αναλόγως με την σωματική εξέλιξη και αντοχή, θα φανεί, αν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.