Μπανκέρο: «Η πανδημία άλλαξε την απόφασή μου»

Ο Πάολο Μπανκέρο αποκάλυψε πως η πανδημία του κορωνοϊου ήταν αυτή, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ τόνισε πως αρχικά ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Ιταλίας, όμως τελικά το γεγονός πως η πανδημία δεν τον άφησε να δεθεί με τη γειτονική χώρα, άλλαξε τις αρχικές του σκέψεις.

Χαρακτηριστικά, ο Μπανκέρο δήλωσε: «Η φωτογραφία της Team USA κρεμόταν στο υπόγειο του σπιτιού μου. Εκεί ήταν και το δωμάτιό μου. Την έβλεπα κάθε μέρα. Αυτό ήταν από τα μεγαλύτερα παιδικά μου όνειρα, να αγωνιστώ στην Εθνική των ΗΠΑ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήμουν 17 ετών όταν με ρώτησαν και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η οικογένεια του μπαμπά μου είναι από την Ιταλία, αλλά δεν ήξερα πολλά για την ιταλική κληρονομιά μου. Ένιωσα πως αυτός ήταν ο ιδανικός τρόπος να μάθω περισσότερα και να νιώσω πιο κοντά στην ιταλική μου κληρονομιά. Όμως η πανδημία μου στέρησε αυτή την ευκαιρία και με κάνει να σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει ο κορονοϊός. Πήγα στο Ντιουκ, είχε μία πολύ καλή χρονιά, έγινε No1 επιλογή στο Draft. Ξέρεις οι συνθήκες άλλαξαν».

Τέλος, ο Μπανκέρο αναφέρθηκε και στον ρόλο που είχε ο Μάικ Σιζέφσκι στην τελική του απόφαση: «Όλοι αυτοί οι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Ήταν στο μυαλό μου όταν έκατσα κάτω και σκέφτηκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.