Γκράντ Χιλ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Η Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζεται για την περιοδεία της προετοιμασίας της και θα αντιμετωπίσει αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας στο Άμπου Ντάμπι.

Η Εθνική Ανδρών θα παίξει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την USA Τeam, στις αρχές Αυγούστου και στο Αμπού Ντάμπι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο κύπελλο 2023 (25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου). Ο εκτελεστικός διευθυντής της USA Basketball, Γκράντ Χιλ μίλησε για την ανυπομονησία που διακατέχει τους Αμερικάνους να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ελλάδα, Ισπανία, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της USA Basketball:

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε στο Άμπου Ντάμπι, σε μία νέα αγορά που έχει ενθουσιασμό για το μπάσκετ και ειδικά για την Team USA και για το NBA. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάθαμε ότι θα παίξουμε και στην Ισπανία, με την Ισπανία και με τη Σλοβενία. Στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ευκαιρία για να συναντήσουμε ανταγωνισμό σαν αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανυπομονούμε να παίξουμε με Γερμανία και Ελλάδα. Είναι σημαντικά ματς για εμάς, ανυπομονούμε γιατί δεν θα είμαστε εκεί απλά τα μέλη της USA Basketball, αλλά και η Γερμανία και η Ελλάδα, όλοι μέλη ενός παγκόσμιου αθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.