Παναθηναϊκός: Απάντηση για τον Παπαγιάννη

Με επίσημη τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Κοντού τοποθετήθηκε η ομάδα για το θέμα του Παπαγιάννη και της μη παρουσίας του στην εθνική ομάδα.

Ο Δ. Κοντός χαρακτήρισε ”επικοινωνιακό παιχνίδι” τα όσα αναφέρονται για την απουσία του από την αποστολή του αγώνα με το Βέλγιο. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:

“Θεωρούμε πως ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνήθηκε το θέμα από την πλευρά της ΕΟΚ είναι λανθασμένος. Γι αυτό πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και μεγάλη θέληση το καλοκαίρι στην Εθνική Ελλάδας, παρά το γεγονός πως κουβαλούσε έναν τραυματισμό και του συστήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να μην πιέσει τον εαυτό του, υπό τον φόβο της υποτροπής.

Οπότε, έχει αποδείξει πόσο αγαπάει τη χώρα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ρισκάροντας την υγεία του. Επειδή λοιπόν αγωνίστηκε με το υφιστάμενο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο κουβαλάει μέχρι σήμερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και εκγύμνασης μετά από την ολοκλήρωση του EuroBasket 2022. Είδαμε μάλιστα να του ασκείται κριτική για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν, δίχως φυσικά ο κόσμος να γνωρίζει τι πραγματικά συνέβαινε στο ΟΑΚΑ και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο ίδιος για να επανέλθει σωματικά και αγωνιστικά στα επίπεδα, που μας έχει συνηθίσει.

Διαβάσαμε λοιπόν στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ πως ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπαγιάννη να πάει στην Εθνική. Ποιος; Ο Παναθηναϊκός που αποτελεί βασικό αιμοδότη της Εθνικής εδώ και πολλά χρόνια. Να μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρσι ο Παναθηναϊκός, επέτρεψε στον Γιώργο Παπαγιάννη να ενισχύσει την Εθνική για τον αγώνα με την Τουρκία, παρά το γεγονός πως την ίδια μέρα είχε ο ίδιος υποχρεώσεις στην EuroLeague με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, το οποίο στήθηκε. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί λοιπόν κάποιος γιατί στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας δεν συμπεριλαμβάνεται, για παράδειγμα, το όνομα του Κώστα Σλούκα, του Κώστα Αντετοκούνμπο ή και άλλων παικτών. Δεν έχει να κάνει με τα ονόματα, αλλά με αντικειμενικές δυσκολίες, αντικειμενικές συνθήκες και μεροληπτική ενημέρωση. Είναι ντροπή να υπονοεί ο οποιοσδήποτε ότι ο Παναθηναϊκός στερεί το οτιδήποτε από τις Εθνικές Ομάδες. Γι’ αυτό λοιπόν αναφέρω πως πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι κι όχι για κάτι ουσιαστικό.

Τα σοβαρά προβλήματα συνεννόησης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν θα τα πληρώσουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές την ώρα που οι αρμόδιοι αδυνατούν να βρουν λύσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.