Αντίδραση Λετονίας για την αλλαγή ημερομηνίας στα προκριματικά του Νοεμβρίου

Στις 11 Νοεμβρίου η Λετονία θα υποδεχτεί στην Ρίγα την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και οι αντίπαλοι μας δυσανασχετούν για την αλλαγή ημερομηνίας.

Η πρόσφατη απόφαση της FIBA να μεταφέρει τους αγώνες του 2ου «παραθύρου» στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, για τις 11 και 14 Νοεμβρίου, προκάλεσε την αντίδραση της Λετονίας, η οποία θα είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο συγκεκριμένο “παράθυρο” και στην πρώτη αγωνιστική του (11/11).

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Λετονίας, Κάσπαρς Τσίπρους   αναφέρει ότι «οι ξαφνικές αλλαγές στο καλεντάρι των αγώνων, χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι ενστάσεις πολλών συμμετεχόντων δε συνάδει με τις αρχές στις οποίες επιστήσαμε την προσοχή των υπευθύνων της FIBA, μαζί με άλλους συναδέλφους από τις ομοσπονδίες των χωρών».

Στην ανακοίνωση τους, οι Λετονοί υποστηρίζουν ότι η αλλαγή των ημερομηνιών έχει ως στόχο να συμπεριληφθούν στα ρόστερ οι διεθνείς παίκτες της EuroLeague, δεν εξασφαλίζει την δεδομένη παρουσία και συμμετοχή τους, ενώ κάνει λόγο για σύγχύση με τα εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλοι της Εθνικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.