Ελλάδα: Αποφασισμένη για το “διπλό” στην Πόλη η εθνική

Η εθνική Ελλάδος είναι έτοιμη να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της επί της Τουρκία και να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19:00 Novasports Prime).

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη και Νικ Κάλάθη, όμως το ρόστερ είναι ενισχυμένο με παίκτες των δυο “αιωνίων”.

Στην αποστολή της “επίσημης αγαπημένης” βρίσκονται οι: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σερτάτς Σανλί, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν τον άφησε να ενταχθεί στην τουρκική αποστολή, όπως και τον Νικ Καλάθη στην ελληνική αποστολή. Οι γείτονες θέλουν τη νίκη, ώστε να μην μπλέξουν στα δυο τελευταία ματς του ομίλου. Από τον κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτοι. Στα ματς των δυο τελευταίων αγωνιστικών, η εθνική θα αντιμετωπίσει τις Μεγάλες Βρετανία και Λευκορωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.