Στην Αθήνα το τρόπαιο του Παγκοσμίου κυπέλλου, θα εμφανισθεί στο στούντιο της NOVA

Άρχισε η τουρνέ του βαρύτιμου τροπαίου με πρώτο σταθμό την Αθήνα, το Δημαρχείο, την Εθνική ομάδα και το γήπεδο των Σεπολίων που έχει το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η… τουρνέ του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία, άρχισε από την Αθήνα. Το κύπελλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας φωτογραφήθηκε στο Δημαρχείο Αθήνας, μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ανοιχτό γήπεδο των Σεπολίων και στο αντίστοιχο του Τρίτωνα, όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα έρθει στο στούντιο της NOVA, την Πέμπτη (24/2) και θα παρουσιασθεί στην ειδική εκπομπή που θα αρχίσει στις 20.00 και θα έχει διάρκειεα μίας ώρας και πέντε λεπτών και θα είναι αφιερωμένη στο Παγκόσμιο κύπελλο και στις 8 συμμετοχές της Εθνικής Ανδρών (1986. 1990, 1994, 1998, 2006, 2010, 2014, 2019) και στην κορυφαία στιγμή κατάκτησης του ασημένιου μεταλίου στο Τόκιο.

Καλεσμένοι θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ θα μιλήσουν ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Νίκος Ζήσης .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.