Παγκόσμιο U19: Καναδάς και Γαλλία περιμένουν αντιπάλους στα ημιτελικά

Ντέρμπι ήταν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19, με τον Καναδά και την Γαλλία να υποτάσσουν τελικά Ισπανία και Λιθουανία αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας τη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 που διεξάγεται στη Λετονία, ο Καναδάς τα βρήκε «σκούρα» με την Ισπανία αλλά με μίνι-ανατροπή κατάφερε να την υποτάξει (81-77). MVP ο Ζακ Έντι με 24 πόντους και 15 ριμπάουντ, πρώτος σκόρερ ο Κάλεμπ Χουστάν με 25. Για τους «ρόχας» ο Ρούμπεν Ντομίνγκεζ της Εστουδιάντες είχε 21 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά αυτής της αναμέτρησης

Τρομερό παιχνίδι και ο δεύτερος προημιτελικός, με δύο ομάδες που αμφότερες άξιζαν να προκριθούν στα ημιτελικά. Τελικώς, το φαβορί με τους πιο μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες τα κατάφερε. Ο λόγος για την Γαλλία των Στραζέλ και Γουεμπανιάμα, η οποία χρειάστηκε την παράταση για να τα καταφέρει. 84-79 το τελικό σκορ (κ.δ. 69-69) με τον Μάθιου Στραζέλ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 23 πόντους και τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να προσθέτει 20 πόντους. Για την «λιέτουβα» βιονικός ο αθλητής της Αριζόνα, Αζουόλας Τουμπέλις με double-double 19 πόντων και 13 ριμπάουντ.

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά του δεύτερου προημιτελικού

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει αύριο το νικητή του τρίτου προημιτελικού ανάμεσα στην Σενεγάλη και τις ΗΠΑ (09/07, 18:00) με τους Αμερικανούς να προβάλλουν φυσικά ως το μεγάλο φαβορί. Η Γαλλία θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο, καθώς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του Αργεντινή-Σερβία (09/07, 21:00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.