Ιτούδης: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Πολωνίας, στην αναγκαιότητα η Εθνική να γίνει... ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη μετά τη νίκη επί της Πολωνίας:

«Πρώτο παιχνίδι του Σλούκα που μπήκε ρυθμό. Είδαμε πράγματα όταν ο ρυθμός μας έπεσε στη ζώνη, πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι αυτό. Και η Γεωργία θα έχει τέτοιες άμυνες αύριο οπότε είναι ευκαιρία να δουλέψουμε».

Για το σημείο που η επίθεση της Εθνικής κόλλησε στο 2ο δεκάλεπτο: «Για το τρίποντο, στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 3/9 τα οποία ήταν καλά σουτ. Θα τα βάλουμε αυτά τα σουτ, στο δεύτερο είχαμε 3/8, καλύτερο ποσοστό, αλλά γίναμε αργοί στο 5 εναντίον 5. Προφανώς δε δουλέψαμε πολύ στη ζώνη, θα βάλουμε πράγματα από μέσα προς τα έξω, θα δουλέψουμε σε αυτό».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Φτιάξαμε αρκετές πεντάδες, αυτό που μένει σταθερό είναι η διάθεση να γίνουμε ομάδα. Μεταφράζεται αυτό με μία περιστροφή του Σλούκα στο +20 σε ένα σουτ που δεν προλάβαινε να μαρκάρει. Αυτό είναι δείγμα, δεν έχει σημασία το σκορ. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη, πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα, να γίνουμε ομάδα».

Για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αυριανό παιχνίδι με την Γεωργία: «Θα δούμε αύριο για τον Γιάννη, θα μιλήσω μαζί του για αύριο. Δεν ξέρω ακόμη.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας