Εθνική: Οριστικά το ματς με Μ. Βρετανία στην Λάρισα

Η ΕΟΚ ενημέρωσε κι επίσημα πως το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Μ. Βρετανία θα γίνει στην Λάρισα, ενώ στην Καρδίτσα θα γίνει η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.

«Η Θεσσαλία θα γίνει το επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου με τρεις παράλληλες πολύ σημαντικές δράσεις να προδιαθέτουν για… πορτοκαλί πανδαισία.

Η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί στη Λάρισα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας στις 30 Ιουνίου, για τον τελευταίο της αγώνα της πρώτης φάσης των προκριματικών ομίλων του FIBA World Cup 2023.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα και το νέο κλειστό της πόλης, από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, προκειμένου να διεξαχθούν στην Περιφέρεια το ίδιο χρονικό διάστημα οι παράλληλες σημαντικές δράσεις του αθλήματος.

Η Λάρισα επίσης… περιμένοντας το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών, θα φιλοξενήσει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour, ένα από τα σημαντικά τουρνουά του θεσμού, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη FIBA και μετατρέπεται σε γιορτή του μπάσκετ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών όπου διεξάγεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.