«Ισπανική» υπόθεση ο πρώτος ημιτελικός του COPPA ITALIA! (hls)

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κερδίζοντας την Μπρέσια με 69-63, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ (22π) να δίνει το δικό του σόου και στις δυο μεριές του γηπέδου!

Η ποιότητα, η εμπειρία αλλά και το βάθος του πάγκου ήταν αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα για την Αρμάνι, απέναντι στην άκρως μαχητική Μπρέσια.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που «ζόρισε» την ομάδα του Μεσίνα, αφού οι παίκτες του πνίγηκαν στην πιεστική άμυνα της Μπρέσια, κάνοντας αρκετά λάθη ενώ παράλληλα ήταν και ιδιαιτέρως άστοχοι στα μάκρυνα σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρμάνι με μπροστάρη στον Ροντρίγκεθ, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό σε άμυνα και επίθεση με την Μπρέσια να ξεμένει από δυνάμεις αλλά και λύσεις.

Στο τέλος, ο Χάινς έδειξε την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ κερδίζοντας έξτρα κατοχές για την Αρμάνι και «ψαλιδίζοντας» τις οποίες ελπίδες είχε η Μπρέσια για come back.

Χολ και Ντατόμε ήταν οι άλλοι δυο που ξεχώρισαν μετά τον πολύπειρο Ισπανό για την Αρμάνι, πετυχαίνοντας αμφότεροι 12 πόντους .

Για την Μπρέσια ξεχώριςαν οι Ντελα Βάλε με 19π και Ναζ Μήτρου- Λονγκ με 9π αν και στο τέλος ήταν αυτοί που «έχασαν» το μυαλό τους και ήταν επιζήμιοι για την ομάδα τους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-12, 36-37, 54-50, 69-63


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.