Π. Αγγελόπουλος: “Χτίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη με τον Σπανούλη, δεν κατακτήσαμε όσα αξίζαμε”

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) στο ΣΕΦ, προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση!

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι:

“Νιώθω ότι είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που ζήσαμε τη 10ετία Σπανούλη. Εμείς βάζαμε λεφτά από το 2004, την ομάδα την πήραμε το 2009 και ένα χρόνο μετά, το 2010, πήραμε τον Βασίλη στην ομάδα. Γύρω του χτίστηκε μια ομάδα με πνεύμα άρνησης στην ήττα, χωρίς το μεγαλύτερο μπάτζετ, πάντα σε συνεργασία με καλούς συμπαίκτες και κορυφαίους προπονητές χτίστηκε αυτό που ξέρετε όλοι, με τις back to back Ευρωλίγκες, με τους τελικούς, με τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα που δεν μπορώ να μην πω ότι είναι λιγότερα από αυτά που αξίζαμε.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναπάει σε Φάιναλ φορ, Ευρωλίγκα δεν ξέρω αν θα ξαναπάρουμε, αλλά ο τρόπος που έγιναν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα ξαναγίνουν. Πολλά από αυτά που έγιναν δεν τα περίμενε κανείς, με βάση τους προϋπολογισμούς και τους παικταράδες που είχαν οι άλλες ομάδες, δεν ήταν κάτι που περίμεναμε.

Η πειθαρχία του και η αγωνιστική του αξία έκαναν καλύτερους τους συμπαίκτες του. Έδινε το παράδειγμα στην προπόνηση και παντού. Αυτό που ζήσαμε θα είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.