Χέρμπερτ: «Ελπίζω να βρω την «απάντηση» στον αγώνα για τον Γιάννη»

O προπονητής της Γερμανίας θα αποφασίσει για την συμμετοχή των Βάγκνερ, Γουάιλερ-Μπαμπ και Φόιτγκμαν, πριν από το παινχνίδι, αλλά πιθανότατα, θα τους συμπεριλάβει στην 12άδα του προημιτελικού με την Ελλάδα.

Αβέβαιος, όπως τουλάχιστον έδειξε στις δηλώσεις του για τον προημιτελικό αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας (13/9, 21.30), στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022, είναι ο τεχνικός της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας, Γκόρντον Χέμπερτ, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τον τρόπο που θα είναι ικανός για να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εναπόθεσε τις…ελπίδες του, στην διάρκεια του αγώνα.

Ο τεχνικός των Γερμανών σχολίασε τα «κλειδιά» του αγώνα, λέγοντας: «Πρώτον η άμυνα στο transition θα είναι σημαντική. Δεύτερον πρέπει να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμα πώς, ελπίζω να βρούμε τον τρόπο αύριο. Τρίτον, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Ο πρώην τεχνικός του Άρη έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας και του Γιάννη: «Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση των τραυματιών Φράνζ Βάγκνερ και Γουάιλερ-Μπαμπ και του ασθενή Φόγτκμαν τόνισε: Ειναι τουρνουά επιβίωσης. Έχουμε τραυματισμούς, έναν άρρωστο (Φόγκτμαν). Πρέπει να δούμε αύριο. Δεν μπορώ να πω τώρα. Πιθανότατα θα αποφασίσουμε αύριο. Κανείς δεν προπονήθηκε σήμερα, έχουμε μείνει με 9 παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.