Ιτούδης: “Πάμε να ανανεώσουμε τα κλειδιά μας στο ξενοδοχείο”

Τρομερή δήλωση από τον Δημήτρη Ιτούδη μετά τη δύσκολη νίκη-πρόκριση επί της Τσεχίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής εξήρε την ηρεμία των παικτών του και τόνισε πως πάνε στο ξενοδοχείο για να παρατείνουν την παραμονή τους στο Βερολίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στην ΕΡΤ:

Για το αν είχε άγχος η ομάδα: “Δεν ξέρω αν ήμασταν αγχωμένοι. Δεν θα το έλεγα. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που πήγε σε δημιουργίες με τον Σατοράνσκι να έχει 17 ασίστ. Δεν είναι θέμα άγχους. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Οι είχαν στόχους και βρήκαν συνεργασία στο ματς όπως ο Λαρεντζάκης που ήρθε από τον πάγκο, αλλά και όλο οι παίκτες και είχαμε ηρεμία”.

Για το αν επειδή ήταν νοκ άουτ ματς έφερε άγχος στους παίκτες: “Αυτά παιχνίδια, σήμερα πολύ περισσότερο, αυτή είναι διαδικασία και ωριμάζουμε ως ομάδα. Βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Σήμερα ήμασταν αρκετά στα σχοινιά. Αλλά συνεργαστήκαμε και βάλαμε μεγάλα σουτ όπως ο Γιάννης. Μπάσκετ θα παίξεις καλύτερα όταν νιώσεις ότι παίζεις καλές άμυνες. Αυτό θέλαμε να μη χάσουμε από τους άλλους παίκτες”.

Για την εμπειρία σε νοκ άουτ ματς: “Όλοι έχουμε εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Έμαθα ότι όλα τα παιχνίδια τελείωσαν σήμερα 94-86 και παραλίγο και το δικό μας. Όλα μπορούν να γίνουν σε αυτά τα παιχνίδια”.

Για τη συνέχεια: “Πήγαμε στη ρεσεψιόν σήμερα και τα κλειδιά μας είδανε λήξει γιατί δεν ήξεραν τι θα γίνει. Αύριο πάμε να ανανεώσουμε τα κλειδιά μας στο ξενοδοχείο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας