Τσεχία: Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Βιτ Κρέιτσι

Με καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Βιτ Κρέιτσι, εν όψει της αναμέτρησης Τσεχίας με την Ελλάδα.

Ο Τσέχος παίκτης δήλωσε πως είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να σταματήσει τον Έλληνα αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς. Παράλληλα, δήλωσε πως προτιμάει να τον έχει μακριά από τη ρακέτα και να σουτάρει από μακριά, παρά κοντά στο καλάθι, όπου τον θεωρεί πιο επικίνδυνο.

Χαρακτηριστικά, ο Κρέιτσι δήλωσε: «Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα χέρια. Αν ένας τέτοιος παίκτης θέλει να σου βάλει 30 πόντους, θα σου βάλει. Εξαρτάται όμως πώς θα τους βάλει. Προτιμώ να τον αναγκάσουμε να πάρει 30 τρίποντα παρά να σκοράρει εύκολα από κοντά. Όλοι ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει ο Γιάννης. Ακόμη κι αν προετοιμαστείς έναν μήνα, που λέει ο λόγος, είναι δύσκολο να τον περιορίσεις. Είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν παίρνει το εύκολο ριμπάουντ και τρέχει, δεν έχει αντίπαλο. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να πάμε στα επιθετικά ριμπάουντ για να τους καθυστερήσουμε κι αν δεν τα καταφέρουμε να κλείσουμε τους διαδρόμου προς το καλάθι για να μη μπορεί να φτάσει σε ένα κάρφωμα. Κάπως έτσι σκοράρει περίπου 20 πόντους ανά αγώνα. Ένας παίκτης δεν φτάνει για να τον σταματήσει, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Κρέιτσι ανέφερε για τον τραυματισμό του: «Είμαι καλά. Νιώθω μια μικρή ενόχληση, αλλά είμαι εντάξει και μπορώ να αγωνιστώ. Δεν ξέρω γιατί δεν αγωνίζομαι περισσότερο. Θα ήθελα να το εξηγήσω κάπως, αλλά χαίρομαι για τις νίκες της ομάδας και είμαι εδώ για να βοηθήσω τα παιδιά. Έστω και εκτός αγώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.