Βολκόφ: “Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΛΑΝΟ
Ο Νικήτας Αυγουλής συναντήθηκε με τον Σάσα Βολκόφ στα πέριξ του Μεντιολάνουμ Φόρουμ και του ανέλυσε τα δεδομένα του ομίλου, αλλά και γιατί η Ελλάδα είναι κατά την γνώμη του το μεγάλο φαβορί...

“Είναι πολύ σημαντικό για μας η δεύτερη θέση, ειδικά σε αυτόν εδώ τον όμιλο”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουκρανού παλαίμαχου σταρ και συνέχισε: “Δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα που θα τερματίσεις όταν μπαίνεις σε έναν όμιλο με την Ελλάδα, την Ιταλία που είναι οικοδέσποινα και την Κροατία. Αν τα πράγματα στραβώσουν σε έναν τέτοιο όμιλο μπορεί όλη η προσπάθεια να πάει στράφι. Ευτυχώς τα πήγαμε καλά”.

Στην ερώτηση ποια είναι η γνώμη του για την Ελλάδα απάντησε: “Είναι το μεγαλύτερο φαβορί για μένα. Δεν είναι μόνο το ότι υπάρχει ο Γιάννης, αλλά και όλο το υπόλοιπο σύνολο που είναι απόλυτα συντονισμένο με τον Γιάννη. Μου άρεσε πολύ η Ελλάδα την είδα σε όλα τα παιχνίδια και θεωρώ θα φτάσει ψηλά”.

Η Ουκρανία που μπορεί να φτάσει; “Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ούτε βήμα πιο πέρα. Περιμένουμε το βράδυ τον αντίπαλό μας και βλέπουμε πως θα πάμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.