Ουκρανία – Ιταλία 84-73: Μεγάλη νίκη, παίζει την πρωτιά με την Ελλάδα (hls)

Η Ουκρανία συνέχισε αήττητη, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αύριο οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας (Group C) η Ιταλία υποδέχτηκε την Ουκρανία με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 84-73.

Η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις είχε καλό πρόγραμμα στις πρώτες της αναμετρήσεις, πήρε δυο νίκες και “πάτησε” αρχικά καλά στον όμιλο με τα δύσκολα ματς όμως να είναι μπροστά και συνεχίζει θετικά και μέσα σε αυτά.

Το ματς ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με την ομάδα του Ποτσέκο να διατηρεί μια πολύ μικρή διαφορά που όμως δεν μπορούσε σαφώς να της εξασφαλίσει τίποτα αφού η Ουκρανία συνεχώς ήταν σε απόσταση βολής και διεκδικούσε την νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελική του ευθεία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες λύσεις και αποθέματα ενέργειας στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου κατάφεραν να χτίσουν και μια διψήφια διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι και το τέλος του αγώνα και τώρα θα παίξουν την πρωτιά στον όμιλο απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μίχαλιουκ με 25 πόντους ενώ από 17 πρόσθεσαν οι Τατσένκο και Σάνον, στην άλλη πλευρά 17 είχε ο Πολονάρα και 15 πόντους ο Φοντέκιο.

Η Ιταλία την Τρίτη (6/9) θα αντιμετωπίσει την Κροατία σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενώ την ίδια μέρα η Ουκρανία θα παίξει με την Ελλάδα.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 22-21, 19-15, 27-16.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.