Ντράγκιτς: «Ο Ντόντσιτς είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Eurobasket του 2017»

Ο Σλοβένος παίκτης των Σικάγο Μπουλς τόνισε την καθομολογούμενη διαπίστωση ότι ο Ντόντσιτς έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο απόδοσης.

Την θεαματική αγωνιστική βελτίωση του συμπατριώτη και συμπαίκτη του, Λούκα Ντόντσιτς, συγκριτικά με την απόδοση που είχε στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ του 2017, όταν και οδήγησε την Εθνική Σλοβενίας στη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, εξήρε ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Οι δυο σταρ της Εθνικής Σλοβενίας προετοιμάζονται με τους συμπαίκτες του για την συμμετοχή στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 και την υπεράσπιση της επιτυχίας που είχαν πριν από 5 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ντράγκιτς υπογράμμισε στις δηλώσεις του για τον Ντόντσιτς ότι η απόδοση του στους Ντάλας Μάβερικς, τον έκανε διάσημο στο ΝΒΑ και στο παγκόσμιο μπάσκετ και αναμένεται στο προσεχές ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ να βρεθεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Γκόραν Ντράγκιτς:

«Ο Λούκα του 2017 και του σήμερα είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα! Τότε ξεκινούσε την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο. Σήμερα, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει το όνομά του στον κόσμο του μπάσκετ. Πριν από πέντε χρόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Τώρα είναι ο αρχηγός και θα τον ακολουθήσω. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Σίγουρα θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο Eurobasket. Ελπίζω να είναι υγιής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.