Ισπανία: Ο Ερνάνγκομεθ περιμένει δύσκολο Eurobasket

Ο Χουάν Ερνάνγκομεθ τόνισε πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δε θα είναι εύκολο και πως αυτό φάνηκε στο φιλικό με την Ελλάδα.

Ο Ισπανός παίκτης δήλωσε πως είναι ακόμα νωρίς στην προετοιμασία των “φούριας ρόχας” και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να πάρει ρεβάνς από την “επίσημη αγαπημένη” στη ρεβάνς του πρώτου φιλικού στη Μαδρίτη.

Χαρακτηριστικά, ο Ερνάνγκομεθ δήλωσε: “Ήταν μία αναμέτρηση που καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ελλάδα. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε: “Είμαι περήφανος για το πως η ομάδα μας προσαρμόστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο κομμάτι της αθλητικότητας. Χάρηκα με αυτό. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είναι ακόμα νωρίς. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο των αγώνων”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο φιλικό της Πέμπτης: “Πραγματικά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι ένα άλλο τεστ, μία άλλη πρόκληση. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρέπει να προσθέτουμε διαρκώς στοιχεία στο παιχνίδι μας, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του καθενός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.