Ελλάδα: Η Καλέντζου ανέλυσε την Πορτογαλία

Η Τούλα Καλέντζου ανέλυσε την Πορτογαλία, την οποία αντιμετωπίζει η εθνική στη δεύτερη αγωνιστική των παραθύρων (18:00).

Η ελληνική ομάδα θα υποδεχτεί τις αντιπάλους της στην Ξάνθη, έχοντας κερδίσει στο ματς της πρώτης αγωνιστικής τη Μεγάλη Βρετανία, εκτός έδρας.

Η βοηθός του Πέτρου Πρέκα τόνισε για το ματς με την Πορτογαλία: “Η Πορτογαλία είναι μια ομάδα που η δύναμή της είναι στην περιφέρεια. Είναι ταχύτατη και αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και στις πολλές επιθέσεις. Πιέζει με πάρα πολλούς τρόπους σε όλο το γήπεδο και προσπαθεί να αποδιοργανώσει τον αντίπαλο. Οπότε βασικός μας σκοπός είναι να ελέγξουμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, να αποφύγουμε τα λάθη και φυσικά να εκμεταλλευτούμε την ποιότητά μας σαν ομάδα και την υπεροχή μας μέσα στο καλάθι. Η Πορτογαλία είναι μια ομάδα που δε διαθέτει το μεγάλο αστέρι και δεν ξεχωρίζει κάποια παίκτρια. Μοιράζονται όλα, αλλά βασικό ρόλο στο επιθετικό της κομμάτι έχει η περιφέρειά, ενώ διαθέτει καλά και γρήγορα γκαρντ. Από την πλευρά μας δε θα πρέπει να παρασυρθούμε στον ρυθμό της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.