Μπαρτζώκας: «Πληρώνεσαι για να φταις»

Ολα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης για τον Ολυμπιακό. 

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που δημιουργήθηκε με τις ήττες αλλά και στις απαντήσεις που έπρεπε να δοθούν.  

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Μετά από ένα μεγάλο σερί ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε αντίδραση και να το κάνουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που σέβομαι πολύ. Είδατε μέσα από το παιχνίδι πόσο συνέπεια δείχνουν στην άμυνα και πόσο πιέζουν τη μπάλα και τους χειριστές. Αλλά ανταποκριθήκαμε και αυτό φάνηκε και από τις 24 ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι».

Πρόσθεσε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει δυσκολίες στη δουλειά του. Αυτή η δουλειά έχει μεγάλη πίεση. Πάντα πρέπει να βρίσκεις λύση, να έχεις γερό στομάχι. Πληρώνεσαι για να φταις. Ένιωσα πως είχαμε μια απάντηση στους εαυτούς μας και αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Αναφέρθηκε στο τι έγινε στα προηγούμενα επτά παιχνίδια και είπε: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός και στα 7 παιχνίδια που χάσαμε είχαμε παιχνίδια που εμείς είχαμε το πάνω χέρι. Αυτό πάντα επιβαρύνει μια ομάδα σε αυτή τη λίγκα. Αν είσαι λίγο πεσμένος, λίγο ανέτοιμος πνευματικά η Euroleague είναι σκληρή. Είχαμε καλά διαστήματα γενικά. Είχαμε ένα καλό δεκάλεπτο με την Μπασκόνια και με την Εφές. Δεν είχαμε σταθερότητα για πολύ χρόνο. Πάντα στην πορεία μιας ομάδας οι τραυματισμοί παίζουν σημαντικό ρόλο. Κυρίως για τον Παπανικολάου που παίζουμε το β’ μισό της σεζόν χωρίς αυτόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.