Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 77-85: Έδωσε σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

Οι "πράσινοι" πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι σε μια πολύ δυνατή και ποιοτική σε όλες σχεδόν τις θέσεις ομάδα, πολύ θετικός στο ντεμπούτο του ο Χεζόνια με 21 πόντους.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε με αρκετή ένεργεια στο παρκέ έβρισκε λύσεις κυρίως κοντά στο καλάθι με τον Μίροτις ενώ είχε και αρκετά ψηλά τον δείκτη δημιουργίας με πολλούς παίκτες να μοιράζουν ασίστ οι οποίες μετατρέπονταν σε πόντους.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να περιορίσει την δράση των Καταλανών οι οποίοι είχαν πάρα πολλές λύσεις και από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο αλλά σίγουρα η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Κάτας έχριζε βελτίωσης. 

Ο Μήτογλου και ο Σάντ Ροος έδωσαν πάρα πολλές μάχες με τον Χεζόνια να είναι πολύ ορεξάτος στο ντεμπούτο του και να σημειώνει 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, λύσεις έδωσε και ο Μπέντιλ ο οποίος έβαλε και κάποια σουτ από μακρινή απόσταση.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 47-39 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνα του προσπάθησε και πάλι να περιορίσει τους πολύ ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι φιλοξενούμενοι, αλλά κάποια δύσκολα καλάθια ενδεικτικά της ποιότητας του αντιπάλου διατηρούσαν την απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι “πράσινοι” δεν έβρισκαν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι απέναντι σε μια πολύ δυνατή άμυνα, ανάγκασαν την “Μπαρτσα” σε πολλά λάθη αλλά ταυτόχρονα έκαναν και στην δική τους πλευρά, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν περισσότερο.

Σκορ τρίτης περιόδου 59-50 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια προσπάθεια και με μεγάλη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι περιόρισε μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα αλλά έκανε πολλά λάθη και σε κρίσιμα σημεία που συνεχώς τον εμπόδιζαν να μεταφέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα του Σάρας πλησιάζοντας περισσότερο στο σκορ.

Τα πολλά λάθη, ο Μίροτιτς και η ποιότητα της Μπαρτσελόνα σχεδόν σε όλες τις θέσεις ήταν οι άξονες που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ των “Μπλαουγκράνα”.

Τελικό σκορ 77-85.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.