Βιλερμπάν – Ζενίτ 53-66: ”Διπλό” παρά τις δυσκολίες (HL)

Η ταλαιπωρημένη από κρούσματα Ζενίτ πέρασε αλώβητη από τη Λιόν κερδίζοντας την επίσης κουρασμένη Βιλερμπάν και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 3-1.

Η ταλαιπωρημένη από κρούσματα Ζενίτ πέρασε αλώβητη από τη Λιόν κερδίζοντας τη Βιλερμπάν και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 3-1. Η ομάδα του Πάρκερ έπεσε στο 1-5.

Πολύ κακό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, φάνηκε ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας με το φτωχό σκορ (11-12) και τα πάρα πολλά λάθη (16)! Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά και μοναδική όαση ήταν ο Όστιν Χόλινς που ήρθε από το πάγκο να δώσει λύσεις και να προσφέρει θέαμα (3/3, 6 πόντοι). Η Βιλερμπάν τελείωσε το ημίχρονο με 15 λάθη, η Ζενίτ με 9, τα 5 του κακού στο πρώτο μέρος Πάνγκος.

Η Βιλερμπάν περιόρισε τα λάθη της και οι δύο ομάδες να εμφανίζονται πιο παραγωγικές αλλά τη Ζενιτ να δείχνει πιο ικανή να χτίσει μια διαφορά. Οι Ρώσοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 7 πόντους (23-30) και (35-42), όμως ο Λάιτι είχε τις απαντήσεις και κρατούσε κοντά τους Γάλλους για να κλείσει η περίοδος (37-44).

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στο φινάλε καθώς ο Μουσταφά Φαλ με δύο σερί καλάθια έφερε το ματς στους τρεις πόντους (46-49). Μεγάλο ματς έκανε ο Τόμας που την κρίσιμη ώρα πήρε την μπάλα και εκτέλεσε σωστά για να στείλει την διαφορά στους 5 (53-58). Η Βιλερμπάν δεν είχε πολλές δυνάμεις και ξέμεινε από ενέργεια στο φινάλε. Το καλάθι του Πόιτρες την αποτελείωσε για το 53-63 και ο Μίλι Μπάρον έβαλε το κερασάκι σε ακόμα μια επιτυχία της Ζενίτ που βελτίωσε το ρεκόρ της στο 3-1.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τόμας με 14 πόντους, από κοντά και ο Πόιτρες με 12 ερχόμενος από τον πάγκο.  Για τη Βιλερμπάν πρώτος σκόρερ ήταν ο Καουντί με 14 πόντους (4/7 τρίποντα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.