Παππάς 2017-18: Θυμωμένος όσο ποτέ (Videos)

Από το… στόλισμα του Σκουρτόπουλου, στο buzzer-beater επί της Φενέρ και την επίθεση στους δημοσιογράφους ως το επικό post για τον Μάικ Τζέιμς. Ο Νίκος Παππάς ήταν… θυμωμένος. 

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από το σοκ του αποκλεισμού από την Φενέρ με 0-3, όμως η σοφή διαχείριση του πούλμαν-gate από πλευράς Πασκουάλ και κυρίως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαν βάλει τα πράγματα στη θέση τους στο «τριφύλλι». 

Ο Παππάς πάλι, ξεκίνησε από εκείνο το καλοκαίρι να δείχνει πως δεν ήταν σε ιδιαίτερα… ψύχραιμη φάση. Η αρχή έγινε στην προετοιμασία του Ευρωμπάσκετ 2017, όταν πιάστηκε στα χέρια με τον ως τότε συμπαίκτη του και στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Μπουρούση. 

Παππάς και υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν στις ομάδες τους μετά το – επεισοδιακό – τουρνουά, όμως όταν ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Παππά στις επόμενες κλήσεις του, ο 27χρονος γκαρντ ένιωσε ότι κάτι έπρεπε να πει – δημόσια. Έτσι στις 22 Οκτωβρίου, σε αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας (που προπονούσε ο Σκουρτόπουλος) κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Παππάς γύρισε και του είπε το διάσημο πια «Πάρε τον Χρηστίδη, βλάκα. Πάρε τον Χρηστίδη», αναφερόμενος στην κλήση του νεαρού σέντερ Βασίλη Χρηστίδη. Μία μέρα αργότερα, ο Παππάς τηλεφώνησε στον Χρηστίδη για να του πει πως δεν ήθελε να τον προσβάλλει. 

Καταφανώς δυσαρεστημένος με τον τρόπο που οι Έλληνες δημοσιογράφοι χειρίστηκαν το συμβάν, ο Παππάς πρώτα αποφασίζει την έκβαση του συναρπαστικού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με ένα τρομερό buzzer beater και μετά ξεσπά δείχνοντας προς τα δημοσιογραφικά θεωρία του Ο.Α.Κ.Α! 

Παππάς: Buzzer beater στη Φενέρ και… εξάψαλμο στους δημοσιογράφους

Αγωνιστικά, ο Παππάς είχε τέτοιες φοβερές στιγμές, αλλά και αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση του. Χαρακτηριστικό είναι πως από τους 24+22 πόντους απέναντι σε Φενέρ και Μπασκόνια (3η-4η αγων) έπεσε στους 8 συνολικά πόντους στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, ο Παππάς είχε ουσιαστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό… μέχρι που επέστρεψε ο Μάικ Τζέιμς. Την εξέλιξη αυτή την είχε μάλιστα προφητέψει και ο ίδιος, όταν είχε γράψει στο Instagram: “Γύρισε ο μουτζαχεντίν… θα πέσει πείνα αλλά χαλάλι του”. 

Η πείνα έπεσε, ο Παππάς σκόραρε 36 πόντους στα επόμενα… 10 παιχνίδια και ουσιαστικά δεν έπαιξε κανένα ρόλο στον περιπετειώδη αποκλεισμό από τη Ρεάλ με 1-3. 

Η τελευταία γεύση της σεζόν ήταν παρόλα αυτά φουλ… παππική: ματσάρα στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος και «γεια σου Παππά» από την κερκίδα: το ποτήρι δεν ήταν ποτέ μόνο άδειο ή μόνο γεμάτο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.