«Εκτέλεσαν» τη Ζενίτ οι Κούριτς και Ντιλέινι (video)

Εύκολο βράδυ είχε η Μπαρτσελόνα για την 22η αγωνιστική της Euroleague, καθώς με πρωταγωνιστές τους Κούριτς και Ντιλέινι, «καθάρισε» με 90-72 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Εύκολο βράδυ είχε η Μπαρτσελόνα για την 22η αγωνιστική της Euroleague, καθώς με πρωταγωνιστές τους Κούριτς και Ντιλέινι, «καθάρισε» με 90-72 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στο ντεμπούτο του Τομάς Ερτέλ στη φετινή Euroleague, 5.5 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, η ομάδα του Ζβέτισλαβ Πέσιτς, δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, παρότι ξεκίνησε ορεξάτα το ματς.

Οι Ρώσοι προέβαλαν αντίσταση, όμως μόνο για δέκα λεπτά, αφού από εκεί και πέρα οι «μπλαουγκράνα» κόλλησαν το πόδι στο… γκάζι. Κούριτς αρχικά (16 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο) και Ντιλέινι στη συνέχεια «βομβάρδισαν» το αντίπαλο καλάθι και έστειλαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (53-35). 

Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε απλώς να κάνει διαχείριση. Και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο. Μπορεί να είχε κάποια «νεκρά» διαστήματα, όμως δεν απειλήθηκε ποτέ από τη Ζενίτ, με το 90-72 να «σφραγίζει» τη 16η νίκη των Καταλανών στη διοργάνωση. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ζβέτισλαβ Πέσιτς και τους συνεργάτες του ο τραυματισμός του Νίκολα Μίροτιτς. Ο Ισπανός ένιωσε κάποιο σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά έμεινε στον πάγκο.

MVP ήταν ο Κάιλ Κούριτς, ο οποίος σκόραρε 21 πόντους με 5/6 τρίποντα και πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (24 πόντοι), το οποίο είχε πετύχει και πάλι κόντρα στη Ζενίτ, στο ματς του πρώτου γύρου. 21 πόντους σκόραρε και ο Ντιλέινι, ενώ 15 πρόσθεσε ο Μίροτιτς. 8 από τον Ερτέλ, αλλά και 7 τελικές πάσες. 

Από τη Ζενίτ ξεχώρισαν ο Αγιόν που έκανε νταμπλ – νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Αλμπισί με 16 πόντους. Άτυχος ο Ρένφρο που επέστρεψε στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος, χειροκροτήθηκε, αλλά έφυγε τραυματίας. 

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 53-35, 74-54, 90-72.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.