Μπαρτζώκας για Έλις, Μπασκόνια, Νταή και Κόμπι!

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Χρήστο Καούρη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Χρήστο Καούρη για την “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα. Διαβάστε τι ανέφερε για τον Οκτάβιους Έλις, την Μπασκόνια και τους Κόμπι Μπράιαντ και Αντώνη Νταή!

Για την πρόοδο των τελευταίων ημερών: 

Έχουμε ένα νέο πρόσωπο και αυτό πάντα διαμορφώνει τις καταστάσεις. Πρέπει να μάθει την τακτική και η ομάδα τον περιμένει. Δημιούργησε έναν ενθουσιαμσό γιατί έχει χαρακτηριστικά ενός παίκτη που μας έλειπε, ενώ έχουμε ακόμα έναν καλό παίκτη για να κάνουμε προπόνηση. Προοδεύουμε γενικά. Έχουμε αδυναμίες και δυνατότητες. Πρέπει στα παιχνίδια μας, να αναδεικνύουμε τις δυνατότητες και να κρύβουμε τις αδυναμίες. 

Για τα στοιχεία του Έλις:

Όλοι πάνω κάτω ξέρετε τι θα δώσει, καθώς τον γνωρίζετε καλύτερα από την πορεία του στην Ελλάδα, καθώς εγώ έλειπα. Έχει κίνητρο να παίξει, καταλαβαίνει ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ποιες είναι οι απαιτήσεις και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να γίνει ισάξιο μέλος αυτής της ομάδας. Το Eurocup δεν έχει το ίδιο επίπεδο ταχύτητας και έντασης με την Ευρωλίγκα. Πρέπει να προσαρμοστεί. Πρέπει όσο χρόνο παίζει να αγωνίζεται με μεγαλύτερη ένταση, όπως το κάνουν όλοι. Η διαφορά είναι εμφανής στις δύο Λίγκες. Θέλουμε έναν rebounder με αθλητικότητα, να είναι rim protector. Επί της ουσίας έχουμε μόνο τον Μιλουτίνοφ που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Οπότε ο παίκτης έχει αυτά τα στοιχεία και ήταν η λύση με το μικρότερο ρίσκο τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: 

Θέλουμε άμεσα βοήθεια, αλλά θα ήθελα να δω πως θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις, για να αποτελέσει μέλος της ομάδας και στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να αναφερθώ στον Προμηθέα, ομάδα στην οποία δημιουργήσαμε πρόβλημα, αποκτώντας άμεσα τον Έλις. Χάρηκα που κέρδισαν χθες. Πντα πίστευα πως οι κορυφαίες ομάδες της Λίγκας θα πρέπει να έχουν σαν δεξαμενή το τοπικό πρωτάθλημα. Το είχα κάνει με τον Πέτγουει παλιά, συμβαίνει ξανά τώρα. Είναι κάτι που βλέπουμε στο Ισραήλ με τη Μακάμπι. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Προμηθέα, δούλεψε πολύ καλά με τον παίκτη τα προηγούμενα χρόνια”.

Για την Μπασκόνια:

Η Μπασκόνια έχει ποιότητα, έχει μια προβληματική χημεία όπως ο Ολυμπιακός και κάποια δεδομένα τραυματισμών, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι αδύναμοι στη δημιουργία, γι’ αυτό προσέθεσαν έναν παίκτη τώρα. Έχει πολύ καλούς πλάγιους παίκτες και μεγάλα κορμιά στο καλάθι, έχει μεγάλο μέγεθος σαν ομάδα, ενώ ο Σεγκέλια είναι ο κορυφαίος φόργουορντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Πρέπει να παλέψεις πολύ για να την κερδίσεις, ενώ είμαστε σε παρόμοια βαθμολογική θέση. 

Για την απώλεια του Μπράιαντ:

Δεν έχει σημασία τι σήμαινε για μένα ο Μπράιαντ. Ο καθένας βάζει μια φωτογραφία μαζί του και λέει την εμπειρία που είχε με εκείνον. Σε ανθρώπινο επίπεδο το να χάνουν εννέα άτομα τη ζωή τους σε στεναχωρεί. Συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη. Άτομα χάνουν τη ζωή τους χωρίς λόγο, πολλές φορές. Ο Κόμπι ήταν μια τεράστια προσωπικότητα με εμβέλεια σε όλον τον πλανήτη, αυτή η ιστορία άγγιξε πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Αμερική, αλλά παντού, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά γενικότερα. Σε εμάς που χάσαμε τον Αντώνη Νταή και είχαμε την κηδεία τη Δευτέρα, ήταν ένα δύσκολο συναισθηματικό Σαββατοκύριακο. Η ζωή έτσι είναι, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να την εκτιμάς, όσο την έχεις. Κάθε φορά το λέμε όταν χάνεται κάποιος και μετά λόγω της καθημερινότητας κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Είναι μια μεγάλη απώλεια που θλίβει τους πάντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.