“Μονόδρομος” η νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, μετά την ήττα του στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (21:00 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, μετά την ήττα του στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (21:00 Novasports2HD). Οι “πράσινοι” θα έχουν στην αποστολή τους και τον Άντι Ράουτινς, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Ρικ Πιτίνο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος είχε πυρετό την Τρίτη.

Οι “πράσινοι” θα βρουν απέναντί τους τη γερμανική ομάδα, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα με 6-12 νίκες και αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες της για την είσοδο στην οκτάδα. Ο Όλιβερ Κόστιτς θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίκτες. Αυτή θα είναι η έκτη φορά, που θα συναντηθούν οι δυο ομάδες. Οι “πράσινοι” μετρούν τρεις νίκες στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις, ενώ έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα ματς, εντός έδρας. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.