Για το βήμα οκτάδας στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την είσοδό του στην οκτάδα της Euroleague (20:00 Novasports1HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την είσοδό του στην οκτάδα της Euroleague (20:00 Novasports1HD). Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν στο Βελιγράδι με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Χίμκι στο ΣΕΦ και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση, η οποία θα συνδυαστεί με νίκη, ώστε να φτάσουν τις 7-8 νίκες.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Από την άλλη πλευρά, ο Ντράγκαν Σάκοτα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Στράτο Περπέρογλου, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Λορέντζο Μπράουν. Η σερβική ομάδα βρίσκεται στο 5-9 και θέλει και αυτή τη νίκη, για να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία.

Όπως και στο παρελθόν, αλλά και στους πρόσφατους αγώνες ποδοσφαίρου για το Champions League, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι γιορτινή, λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών των δυο ομάδων. Η προϊστορία είναι με το πλευρό των Πειραιωτών, καθώς στις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις μετρούν πέντε νίκες και μια ήττα. Επί σερβικού εδάφους, ο Ολυμπιακός μετράει δυο νίκες και μια ήττα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Ράιν Πεεράντι (Φινλανδία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.