”Δείτε τι έγινε” (videos)

Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 99-93 (κ.α 86-86)

Το ντέρμπι ”αιωνίων” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν διαφήμιση για το άθλημα και ξεχώρισε στην 12η αγωνιστική. Οι ”πράσινοι” κέριδισαν στην παράταση τους ”ερυθρόλευκους” στην παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο Ταϊρίς Ράις έδωσε παράσταση με 41 πόντους, ο Καλάθης πέτυχε 14 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάοουντ και μοίρασε 6 ασίστ, ο Τόμας έβαλε 13 πόντους και ο Παπαπέτρου σημείωσε 11. Για τους ”κόκκινους” ο Σπανούλης στο καλύτερο φετινό του ματς πέτυχε 18 πόντους, ενώ ο Πολ ακολούθησε με 17 πόντους (5/8 τρίποντα).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΕΦΕΣ 77-102

Η Εφές δεσπόζει στην κορυφή μετά την άνετη επικράτηση της στη χώρα των Βάσκων απέναντι στη Μπασκόνια.
Η ομάδα του Αταμάν σημείωσε την 6η νίκη της στη σειρά με τον Σέιν Λάρκιν να σκοράρει 24 πόντους.Ο Σανλί πήρε την ευκαιρία του απόντος του Ντάνστον με 18 πόντους, ενώ από 13 πόντους πέτυχαν Μίτσιτς και Σίνγκλετον, ακολούθησαν Μπομπουά και Πίτερς με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους απελπιστικά μόνος του ήταν ο Σενγκέλια που προσπάθησε με 20 πόντους.

ΧΙΜΚΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 94-102

Η Μπαρτσελόνα λίγο πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία έβγαλε αντίδραση στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι. Εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Μπάρτσα για τον Νίκολα Μίροτιτς με 28 πόντους και 9 ριμπάουντ, εξαιρετικός ο Ντιλέινι με 17 πόντους και 9 ασίστ, εμφάνιση από τα παλιά για τον Άντε Τόμιτς με 15 πόντους. Για τη Χίμκι που υπέστη 4η ήττα στην σειρά και έχει ρεκόρ 6-6, ο ”ήρωας” Αλεξέι Σβεντ έπαιξε 38 λεπτά βάζοντας 23 πόντους, διψήφιοι τελείωσαν το ματς Μπούκερ,Γιόβιτς, Έβανς και η ευχάριστη έκπληξη Σεργκέϊ Καράσεφ (4/4 τρίποντα).

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ 77-55

Η 4η του πίνακα Μακάμπι παρέμεινε αήττητη στο Τελ Αβίβ μετά την νίκη της κόντρα στη Μπάγερν. Η ομάδα του Ράντονιτς γνώρισε την ήττα για 3ο σερί ματς. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σφαιρόπουλου ο Γουίλμπεκιν με 16 πόντους, ακολούθησε ο Χάντερ στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι με 15 πόντους. Για τους Βαυαρούς που υποχώρησαν στην 16η θέση της βαθμολογίας, Κόπονεν και Λούτσιτς πέτυχαν από 10 πόντους.

ΤΣΣΚΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 85-82 (κ.α 69-69)

Η ΤΣΣΚΑ χρειάστηκε το buzzer beater του Μάικ Τζέιμς για να λυγίσει την αντίσταση της Ζαλγκίρις στην παράταση (85-82). Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, ενώ 18 έβαλε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Η ομάδα του Ιτούδη πέτυχε 2η σερί νίκη και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 8-4. Πρώτος σκόρερ για τους Λιθουανούς αναδείχθηκε ο Γουόκαπ με 18 πόντους. Η ομάδα του Γιασκεβίτσιους που έχασε για 6ο διαδοχικό παιχνίδι, βρίσκεται στην προτελευταια θέση με ρεκόρ 3-9.

ΑΡΜΑΝΙ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 67-77

Ο κατήφορος της Αρμάνι συνεχίστηκε καθώς ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε από το Μιλάνο με την 3η σερί του νίκη φτιάχνοντας το ρεκόρ του στο 5-7, με την ομάδα του Μεσίνα που υπέστη 3η συνεχόμενη ήττα να έχει ρεκόρ 7-5. Οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν το επί μερους σκορ στο φινάλε της τρίτης περίοδου (2-12) και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με πρωταγωνιστή τον Λορένζο Μπράουν που πέτυχε 21 πόντους. Από τους Ιταλούς διασώθηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 14 πόντους.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 111-99

Η Ρεάλ Μαδρίτης με σόου του Καμπάσο που έκανε ρεκόρ συλλόγου με 17 ασίστ πέτυχε την 7η σερί της νίκη. Οι ”μερένγκες” βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 9-3, ενώ η Βαλένθια υπέστη την 8η ήττα της. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ομάδα του Λάσο που είχε πέντε πάικτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Για τους ηττημένους που παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία, ο Λόιντ έβαλε 21 και ο Τόμπι πρόσθεσε 20.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΛΜΠΑ 107-102 (κ.α 88-88)

Η Φενέρμπαχτσε παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης μετά την 3η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Άλμπα στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση των Γερμανών και την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα με 23 πόντους και 10 ασίστ, 18 πέτυχε ο Ντε Κολό που επέστρεψε από τραυματισμό. Ευχάριστη έκλπληξη για τους Τούρκους ο Μαχμούτογλου με 17 πόντους (5/9 τρίποντα). Για τους ηττημένους ο Γκιντράϊτις πέτυχε 19 πόντους (5/7 τρίποντα), ενώ έξι συνολικά πάικτες της ομάδας του Ρενέσες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

ΖΕΝΙΤ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 75-70

Η Ζενίτ παραμένει ουραγός, αλλά επιτέλους πανηγύρισε ροζ φύλλο αγώνα μετά από έξι αγωνιστικές. Στην Αγία Πετρούπολη νίκησαν δύσκολα τη νεοφώτιστη ομάδα πετυχαινοντας την 3η μόλις νίκη τους. Οι Ρώσοι έφτασαν στην πρώτη τους νίκη μετά από τις 30 Οκτωβρίου (είχαν φύγει με διπλό από το Κάουνας) χάρη στην εμφάνιση του Ρένφρο με 16 πόντους και 8 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Γκουστάβο Αγιόν με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 18 λεπτά. Η γαλλική ομάδα που δεν είχε παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων έχασε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι και έχει ρεκόρ 5-7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.