Βασίλισσα χωρίς φρένα η Ρεάλ

Μπορεί να μην ήταν σταθερή και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, όμως, η Ρεάλ πέρασε από την Αγία Πετρούπολη κερδίζοντας την Ζενίτ με 86-71.

Μπορεί να μην ήταν σταθερή και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, όμως, η Ρεάλ πέρασε από την Αγία Πετρούπολη κερδίζοντας την Ζενίτ με 86-71.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάσο τόνισε πως κλειδί του αγώνα ήταν η παρουσία του Ταβάρες στις δύο ρακέτες που μπορεί να σκόραρε μόλις 6 πόντους, αλλά πήρε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 3 τάπες. Ο γίγαντας της Ρεάλ λοιπόν έλεγξε την εναέρια κυκλοφορία κι οι υπόλοιποι έκαναν την δουλειά μπροστά.

Ο Καμπάτσο, ο Κοζέρ, Φερνάντεζ και κυρίως ο Ντεκ βρέθηκαν σε πολύ καλό βράδυ και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι όντας διψήφιοι. Από την άλλη η Ζενίτ, περίμενε πολλά από τον Αγιόν (δεν έκανε και λίγα 18 πόντοι και 10 ριμπάουντ), όμως εκτός αυτού και του Βορόνοφ οι Αμερικάνοι περιφερειακοί της ήταν σε άλλο γήπεδο. Ο Χόλινς τελείωσε με 2 πόντους κι ο Ρένφρο άποντος (αλλά με 4 ασίστ).

Για την Ρεάλ αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη και πλέον έχει να περιμένει μια τριάδα εντός έδρας αναμετρήσεων. Η Ζενίτ έμεινε στην τελευταία θέση του πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.