Παρτίζαν: Αποχωρεί ο Καμπόκλο για παραβιάσεις στο συμβόλαιο του

Φεύγει από την Παρτίζαν ο Μπρούνο Καμπόκλο, ο ατζέντης του παίκτη έκανε σοβαρές καταγγελίες για παραβιάσεις όρων συμβολαίων και καθυστέρηση μισθών.

Τέλος και ο Μπρούνο Καμπόκλο από την Παρτίζαν. Ο Βραζιλιάνος σέντερ αποχωρεί από τη σερβική ομάδα και ο ατζέντης, Ντάνιελ Χάζαν, έκανε σοβαρές καταγγελίες για τους Σέρβους.

«Ο παίκτης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Είχε φύγει για να πάει στην εθνική του ομάδα. Έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν αρχίσει η προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά και βάσει όρου στο συμβόλαιό του, η Παρτίζαν ήταν υποχρεωμένη να του το επιτρέψει», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δύο μισθοί καθυστέρησαν να καταβληθούν. Προβλέπεται μια περίοδος 30 ημερών που μπορεί η ομάδα να αργήσει και εμείς μετά το πέρας της ζητήσαμε να πληρωθούμε εντός επτά ημερών. Κανένας όμως δεν μας απάντησε, ούτε και μας πλήρωσαν τελικά, οπότε στείλαμε αίτημα διακοπής συμβολαίου».

Τέλος για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση και να παραμέινει στοπ σύλλογο: «Έχουμε ήδη αποφασίσει. Ο Μπρούνο δεν θα παίζει τη νέα σεζόν στην Παρτίζαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.