Σερέλης: “Σημαντικές βοήθειες από Λεσόρ και Αντετοκούμπο” (video)

Στις βοήθειες που πήρε ο Παναθηναϊκός από συγκεκριμένους παίκτες, αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι των “πράσινων” επί της Άλμπα με 84-75, ο Χρήστος Σερέλης κλήθηκε να κάνει μια σύντομη ανάλυση για το παιχνίδι χάρη στο οποίο η ομάδα του “κλείδωσε” την 2η θέση.
“Δεν μπήκαμε καλά, χωρίς να σημαίνει ότι παίξαμε με άγχος”, τόνισε αρχικά ο έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει λέγοντας: “Έπρεπε να διαχειριστούμε την ενέργεια μας αλλά και το άγχος μας. Η Άλμπα μας δυσκόλεψε στα πρώτα λεπτά. Αμυντικά παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάθε φορά μετράει η νίκη, αλλά σήμερα μετρούσε για ένα λόγο παραπάνω. Τόσο ο Λεσόρ, όσο και ο Αντετοκούμπο, μας βοήθησαν όπως βοήθησε και ο Ναν. Ήταν καταλυτική πάντως η παρουσία του Αντετοκούμπο. Είναι απαραίτητο να κοιτάξουμε μπροστά, να διατηρήσουμε το αβαντάζ της έδρας και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Θα χρειαστούμε ξεκούραση και θα περιμένουμε “φρέσκιοι” το επόμενο παιχνίδι μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.