Φενέρμπαχτσε-Έφες 80-82: Πολύ σκληρή για να πεθάνει! (highlights)

Με την 5η νίκη της στα 6 τελευταία παιχνίδια η Έφες δείχνει ικανή να συνεχίσει και στην post season έχοντας πλέον εξαιρετικές πιθανότητες για να συμμετάσχει στο play in tournament.

Η Έφες πήρε πολύτιμη νίκη στον τουρκικό “εμφύλιο” στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, με το σύνολο του Γιασικέβιτσους να βιώνει την δεύτερη εντός έδρας ήττα της στη Euroleague και να ελπίζει σε θαύμα για να πάρει πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος τεράστιο ντέρμπι, ουδεμία από τις δύο ομάδες πήρε διαφορά υπέρτερη των 8 πόντων, σημειώθηκαν 19 εναλλαγές στο προβάδισμα και το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το πιο εντυπωσιακό, με επιμέρους σκορ 28-31.

Οι φιλοξενούμενοι (πήραν ρεβάνς για την ήττα τους στον τελικό του Κυπέλλου από τη Φενέρ) πήραν προβάδισμα από το 32′ και ουδέποτε γύρισαν πίσω αν και ο Χέιζ-Ντέιβις είχε την ευκαιρία με τρίποντο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά αστόχησε.

Σπουδαία εμφάνιση του Κλάιμπερν με 21 πόντους και 28 στην αξιολόγηση, 15 πόντους είχε ο Λάρκιν που πέτυχε το 77-81 με buzzer-beater, πολύτιμοι οι 10 πόντοι του Μπομπουά που πέτυχε κι ένα σημαντικό τρίποντο προς το τέλος.

Οι 17 πόντοι του Γουίλμπεκιν (5/10 τρίποντα αλλά και 6 λάθη) δεν ήταν αρκετοί, ο Παπαγιάννης άγγιξε το double double με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Γκούντουριτς είχε 15 πόντους, από 10 Μότλεϊ, Χέιζ-Ντέιβις.

Υπενθυμίζεται πως την τελευταία αγωνιστική η Φενέρ (20-13) έχει εκτός έδρας αποστολή με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ η Έφες (16-17) φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.