Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ: «Τότε επιστρέφουν»

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρτίζαν.

Σε αυτή στάθηκε μεταξύ άλλων και στο πότε επιστρέφουν οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα επιτρέψτε μου να πω ότι η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Πέρσι είχα covid και δεν ήμουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι, οπότε τώρα είχα την ευκαιρία να καταλάβω πόση ώθηση δίνουν οι οπαδοί στην Παρτίζαν. Για αυτό νομίζω ότι ήμασταν νευρικοί στις τρεις πρώτες περιόδους, χάσαμε ελεύθερα σουτ, χάσαμε ευκαιρίες με αντίπαλο λιγότερο και κυνηγούσαμε στο σκορ για παραπάνω από 30 λεπτά. Στην τέταρτη περίοδο κυριαρχήσαμε και τρέξαμε ένα κομβικό 28-10 επιμέρους σκορ, ξεκινώντας από την καταπληκτική άμυνα, που έπαιξαν τρεις παίκτες, ο Παπανικολάου, ο Ουόκαπ και ο Ουίλιαμς-Γκος απέναντι στους επικίνδυνους σκόρερ της Παρτίζαν.

Φυσικά ήταν ομαδική προσπάθεια. Πρέπει να πω ότι αυτή την περίοδο ο Ουόκαπ και ο Ουίλιαμς-Γκος δεν προπονούνταν, λόγω των τραυματισμών που έχουν και θέλοντας να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Οπότε αυτά τα τόσο έντονα 20 λεπτά ήταν καθοριστικά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Έχουμε δύο ακόμα ματς για να μπούμε στα playoffs και να πάρουμε την υψηλότερη δυνατή θέση. Καλή επιτυχία στον Ζέλικο και την Παρτίζαν».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Όπως ξέρετε ο Μιλουτίνοφ έκανε μία επέμβαση. Έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις τακτικής και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα μπει και στις προπονήσεις με επαφή. Νομίζω ότι χρειάζεται 7-10 μέρες για να επιστρέψει σε φόρμα EuroLeague. Πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα τον έχουμε στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Για τον Πετρούσεφ: «Ο Πετρούσεφ έχει υποστεί οστικό οίδημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως το πρωτόκολο λέει ότι χρειάζεται 20 ημέρες για να επιστρέψει. Έχουν ήδη περάσει σχεδόν 10 μέρες, οπότε χρειάζεται 5-10 μέρες ακόμα»

Για την προσέγγιση στην άμυνα: «Θέλαμε να σταματήσουμε το ρυθμό και τη δημιουργία που έχει η Παρτίζαν μέσα από την κυκλοφορία της μπάλας, οπότε παίξαμε άμυνα με αλλαγές στον Πάντερ. Ο Φαλ είναι πολύ καλός στο να μαρκάρει γκαρντ, όμως μετά είχαμε κάποια προβλήματα στα ριμπάουντ κόντρα στον Καμπόκλο και τον Καμίνσκι. Μιλήσαμε για αυτό στο ημίχρονο, γιατί η Παρτίζαν είχε 13 παραπάνω κατοχές στο πρώτο μέρος. Αν δείτε στο δεύτερο μέρος ισοφαρίσαμε αυτό το νούμερο. Κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.