Ράτζα: «Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν έμενα με Ομπράντοβιτς»

Ο Ντίνο Ράτζα αναπόλησε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και αναρωτιέται τι θα είχε πετύχει αν δεν έφευγε το 1999 από την ομάδα.

Ο Κροάτης θρύλος του μπάσκετ μίλησε στο Meridian Sports για την θητεία του στην Ελλάδα και τον λόγο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

«Ήθελα να διεκδικήσω τίτλους και δεν μετανιώνω καθόλου που έφυγα από το ΝΒΑ και πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα τη χώρα αυτή, αν δεν πήγαινα δεν θα ήξερα τι έχανα. Ο καιρός που πέρασα εκεί είναι ανεκτίμητος. Είναι πραγματικοί Βαλκάνιοι, σαν και μας τους Δαλματούς σε ό,τι αφορά στην τρέλα, τη νοοτροπία και λατρεύουν το μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο Ντίνο Ράτζα.

Για το τι θα μπορούσε να είχε πετύχει αν έμενε στον Παναθηναϊκό επί «Ζοτς», ακόμη αναρωτιέται... «Το σκέφτομαι ακόμη. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο άνθρωπός έχει πάρει εννιά φορές την Ευρωλίγκα, τι συζητάμε; Όταν μιλάει ο Ζέλικο, πρέπει όλοι να βαράμε προσοχή!», τόνισε ο Ράτζα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.