Παπαπέτρου: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι δύσκολη και απαιτητική για την ομάδα του.

Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος με τη φετινή σεζόν και πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να την ολοκληρώσουν με την κατάκτηση τίτλων. Επίσης, μίλησε για την Παρτιζάν και τον Ματίας Λεσόρ.

Αρχικά, ο Παπαπέτρου δήλωσε στο «Basketball Sphere»: «Νιώθω καλά, υγιής και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Για το αν είμαι ευχαριστημένος από τη σεζόν, δεν είμαι καθόλου. Είναι ακόμα νωρίς να είμαι ευχαριστημένος, δεν είναι ακόμα η ώρα να βγάλουμε συμπεράσματα, με δεδομένο το στάδιο της σεζόν που βρισκόμαστε, και πρέπει να εστιάσουμε στο να την ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο τότε μπορούμε να συζητήσουμε αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Για την ώρα, δεν είναι αυτό το θέμα».

Όσον αφορά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο και αθλητικά απαιτητικό παιχνίδι. Παίζουν πολύ καλά στο γήπεδό τους, έχουν κορυφαίους οπαδούς, μια πολύ δυνατή έδρα, οπότε θα είναι μια πρόκληση να τους κερδίσουμε, ειδικά εξαιτίας του αθλητικού παράγοντα, που είναι πάντα σημαντικό εναντίον τους».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Φυσικά το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο. Η Παρτιζάν είναι κάτι σημαντικό για μένα, έπαιξα εκεί, την αγαπώ. Θα την περιέγραφα σαν μια πολύ πετυχημένη περίοδο. Είχαμε μια ποιοτική σεζόν, πετύχαμε πολλά και σχεδόν καταφέραμε να πάμε στο Final Four. Κερδίσαμε την Αδριατική Λίγκα στο τέλος, που ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που δώσαμε στους οπαδούς όλες αυτές τις αναμνήσεις που καταφέραμε να δημιουργήσουμε».

Όσον αφορά στο πέρασμά του από την Παρτιζάν τόνισε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα, αναφορικά με αυτή τη σεζόν. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Είχα την ευκαιρία να παίξω για έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, σε μια ομάδα που σημάδεψε στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό κοιτώ την εμπειρία θετικά».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ματίας Λεσόρ: «Η σύνδεση μαζί του είναι απίστευτη. Είμαστε πολύ κοντά, είναι ένας σπουδαίος τύπος και καταπληκτικός παίκτης. Είναι σαν γιος μου, έτσι του συμπεριφέρομαι. Του μαθαίνω τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενος που περνάω αυτή τη δεύτερη σεζόν μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.