Πίτερς: «Μας… έκοψε τα φτερά η απόδοση της Εφές… » (video)

Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς στους «Playmakers» αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακό με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουν ομάδα με παίκτες που έχουν μεγάλο ταλέντο, καταλαβαίνεις από την απόδοσή τους στο πρώτο μέρος το πόσο ποιότητα έχουν. Αυτό μας… έκοψε τα φτερά σε κάποια φάση και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. 

Δεν ήμασταν καλοί σε καμία από τις δύο πλευρές του παρκέ. Στην επίθεση μας στοίχησε το ότι δεν βρήκαμε το ρυθμό μας, χάσαμε μερικές δικές μας μπάλες και κάποια ριμπάουντ. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που εάν δεν καταφέρεις να παίξεις το δικό σου παιχνίδι, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις γιατί έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο.

Αν ξεκινούσε τώρα το παιχνίδι θα έπρεπε να παρουσιαστούμε με περισσότερη αθλητικότητα και ενέργεια. Αυτό μας έλειψε περισσότερο σήμερα. Ναι μας πλήγωσαν και τα τρίποντα και κάποια επιθετικά ριμπάουντ, όμως η αθλητικότητα είναι αυτό που μας στοίχησε περισσότερο. 

Είναι ομαδική δουλειά αυτό, μπορεί εγώ να τα πήγα καλά αλλά δεν πάει έτσι. Δεν έχει σημασία το ότι σήμερα ήμουν εγώ καλά εάν οι υπόλοιποι δεν ήταν, ή σε ένα άλλο βράδυ εάν εγώ δεν είμαι καλά και οι υπόλοιποι παίζουν καλύτερα. Πρέπει όλοι να τα δίνουμε όλα και έτσι χτίζονται οι νίκες της ομάδας μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.