ΜακΚίσικ: «Όνειρο για μένα ένα ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι-οφ» (videos)

Ο Αμερικανός εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του το λόγο που θα ήθελε ένα ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι-οφ της Euroleague.

Ο Σακίλ ΜαΚίσικ μίλησε στην ιστοσελίδα basketnews.com για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, τον ιδανικό για τον ίδιο αντίπαλο της ομάδας στα πλέι-οφ και τον τρόπο που προετοίμασε τον Μόουζες Ράιτ για το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστική της Euroleague.  

Επιπλέον, στο τέλος έδωσε μια ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με τους δύο «αιωνίους» αντιπάλους και την παρουσία τους στο Final-4. 

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων»: «Η σεζόν πηγαίνει καλύτερα τώρα τελευταία. Ήταν δύσκολο στην αρχή απλά να δουλέψεις αλλά νομίζω ότι όλα συνέβησαν όπως θα έπρεπε. Οι τελευταίες δύο σεζόν έμοιαζαν σχετικά εύκολες και όλα κυλούσαν βάση σχεδίου. Φέτος περνάμε από διάφορες δοκιμασίες και αρκετά σκαμπανεβάσματα. 

Παλέψαμε όλες τις αντιξοότητες και την κούραση και τώρα είμαστε εδώ. Ακόμα τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς χρειαζόμαστε πίσω τον Νίκο (Μιλουτίνοφ) και θέλουμε να έχουμε μαζί μας υγιείς τους Νάιτζελ (Ουίλιαμς-Γκος) και Λάρι (Λαρεντζάκη). Νομίζω ότι με αυτή τη σύνθεση μπορούμε να γίνουμε μια… τρομακτική ομάδα». 

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Μόουζες Ραίτ: «Βγήκαμε έξω παίξαμε ομαδικά και το διασκεδάσαμε, ειδικά στην τελευταία περίοδο. Ο Μόουζες (Ράιτ) χαμογελούσε και περνούσε καλά. Ήταν φανταστικό αυτό. Νομίζω όταν κάνουμε πλάκα μαζί του πριν τους αγώνες, μετά μπαίνει μέσα και παίζει εκπληκτικά. 

Του κάνουμε πλάκα σχετικά με την απόδοσή του στα πρώτα ημίχρονα και εκείνος μένει μέσα στο παιχνίδι και παίζει φανταστικά. Είναι διαφορετικό όταν δεν φοβάται κανέναν αντίπαλό του. Επιτίθεται στα ίσα και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο παίκτη». 

Για το γιατί θέλει «αιώνιο» ντέρμπι στα πλέι-οφ: «Θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Δεν πήραμε τον εύκολο δρόμο τις προηγούμενες σεζόν κόντρα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε, γιατί να το κάνουμε τώρα; 

Ο Παναθηναϊκός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλός μας είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα να παίζεις αυτά τα παιχνίδια και κάθε πόντος θα μετράει σε μια τέτοια σειρά. 

Σκέφτεστε να οδηγηθεί η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι; Ολόκληρη η χώρα θα χρειαστεί να πάρει μια εβδομάδα… άδεια μετά από αυτό. Ελπίζω όποιος και να προκριθεί να έχει την υποστήριξη των αντίπαλων οπαδών στο Final-4. Γιατί όχι;» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.