Παπανικολάου vs Γκριγκόνις: Εμπειρία και ποιότητα (video)

Ο Παπανικολάου και ο Γκριγκόνις έχουν δώσει πολύτιμες λύσεις τη φετινή σεζόν στις ομάδες τους.

Ξεχειλίζουν από εμπειρία, ψυχραιμία και η παρουσία τους στο παρκέ δίνει νόημα στις λέξεις «παίκτες ομάδας». Τόσο ο Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό, όσο και ο Γκριγκόνις για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά όπλα στα χέρια των προπονητών τους στον αποψινό αγώνα (NovasportsPrime 19:45).

Παπανικολάου: Αρχηγός εντός και εκτός αποδυτηρίων

Ο Κώστας Παπανικολάου αποτελεί μία από τις πλέον καθοριστικές φιγούρες και του φετινού Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Με την εμπειρία και την ποιότητά του στο παιχνίδι, έχει καταφέρει να είναι ο αρχηγός που όχι μόνο οδηγεί με το παράδειγμά του μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, στα αποδυτήρια. Η συνέπεια και η αφοσίωσή του στην ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη, και η προσφορά του στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού είναι πολύτιμη. Στο παιχνίδι, ο Παπανικολάου δείχνει μία εξαιρετική ανάγνωση των αγώνων, με τη δυνατότητά του να προσφέρει τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με μία μόνο φάση, είτε μέσω ενός κρίσιμου καλαθιού, είτε μέσω μίας σημαντικής αμυντικής ενέργειας. Σε κρίσιμα φετινά παιχνίδια ο διεθνής άσος βγήκε μπροστά επιθετικά και «βομβάρδισε» το αντίπαλο καλάθι. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι εμφανίσεις με Ρεάλ Μαδρίτης (25π, 6/8 τρίπ.) και Βίρτους Μπόλονια (16π, 3/5 τριπ.).

Γκριγκόνις: Έμεινε και αποτελεί οδηγό

Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει αποδειχθεί μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες του φετινού Παναθηναϊκού. Αφού βρέθηκε το καλοκαίρι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ο Γκριγκόνις κατάφερε μέσα από την εργατικότητά του και τι εμφανίσεις του να αποδείξει ότι είναι βασικό κομμάτι στην επιτυχία του συλλόγου. Η παρουσία του στο παρκέ είναι αδιαμφισβήτητη, με τον Λιθουανό γκαρντ να προσφέρει όχι μόνο πόντους αλλά και πολύτιμη άμυνα, δημιουργία παιχνιδιού και ηγεσία. Ο Γκριγκόνις δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός σκόρερ, αλλά και ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με τη δυναμική του στο παιχνίδι και τη δυνατή προσωπικότητά του, αλλά και την ψυχραιμία του σε κρίσιμες στιγμές. Κανένας άλλωστε δεν θα μπορέσει να ξεχάσει το buzzer beater του Λιθουανού κόντρα στη Μονακό. Ένα καλάθι, μία νίκη που έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν το σύνολο του Αταμάν προκειμένου να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις.

Επιλέξτε τους δύο παίκτες στο Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.