Κάνααν: «Πριν παίξω με τον Παναθηναϊκό λέω από μέσα μου: Εδώ είμαστε πάλι!» (video)

Ο Αζάια Κάνααν λίγο πριν το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague (14/03, 19:45, Novasports Prime) εξηγεί μεταξύ άλλων στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Θάνο Σολούκο τι σκέφτεται πριν από ένα ντέρμπι. Παράλληλα, ξεχωρίζει το «κλειδί» για τη νίκη, μιλάει για τον... σκληρό Τόμας Γουόκαπ και ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (14/03, 19:45, Novasports Prime), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Αζάια Κάνααν αναλύει στην κάμερα της Nova τα δεδομένα για το ντέρμπι. Αποφεύγει να χαρακτηρίσει το ντέρμπι κομβικό για το πλεονέκτημα έδρας, πλέκει το εγκώμιο του Τόμας Γουόκαπ, διαλέγει το «κλειδί» της αναμέτρησης και δεν αφήνει ασχολίαστη την «καυτή» ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αζάια Κάνααν στην κάμερα των καναλιών Νοvasports και τον Θάνο Σολούκο:

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα «αιώνια» ντέρμπι: «Πριν παίξω με τον Παναθηναϊκό προσωπικά λέω: Εδώ είμαστε πάλι! Προφανώς αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογο, την ομάδα μου και πάντα ανυπομονώ να παίξω καλά σε ένα τέτοιο ματς με αντιπαλότητα. Υπάρχει πολύ ενθουσιασμός.»

Για το αν η άμυνα είναι το «κλειδί»: «Νομίζω ότι αναμφίβολα το κλειδί είναι η άμυνα. Είμαστε δύο καλές ομάδες και στην επίθεση, προφανώς έχουμε αποδείξει πράγματα με την άμυνα μας, όπως και ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι η άμυνα θα κρίνει τέτοιου είδους ματς. Είμαστε στο «σπίτι» μας και πρέπει να το προστατέψουμε.»

Για τον Τόμας Γουόκαπ: «Προφανώς όλοι ξέρουν ότι είναι σκληρός και είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμαστε. Ελπίζουμε να καταφέρει να είναι εκεί έξω μαζί μας και να παίξει. Νομίζω ότι όλοι σε αυτή την ομάδα, αν είχαν ένα τραυματισμό και μπορούσαν παρόλα αυτά να σφίξουν τα δόντια και να παίξουν, θα το έκαναν.»

Για το αν το παιχνίδι αυτό θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της Regular Season της Euroleague: «Δεν κοιτάω αυτά τα πράγματα. Εμείς βγαίνουμε εκεί έξω και παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν ασχολούμαστε, το αφήνουμε αυτό στους προπονητές. Εκείνοι αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουμε, τι δεν πρέπει να κάνουμε. Εμείς απλά βγαίνουμε εκεί έξω και παίζουμε τα παιχνίδια.»

Για την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ σε ένα ντέρμπι «αιωνίων»: «Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε, όπως πιστεύω ότι ανυπομονούν και οι οπαδοί μας! Θα είναι ένα φοβερό ματς αύριο και θα είναι διασκεδαστικό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.