Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίθεση του Τεν Χαγ στη Φούλαμ

Ο Έρικ Τεν Χαγ εμφανίστηκε έξαλλος με τη Φούλαμ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με «θέατρο» του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως αυτό που έκανε η λονδρέζικη ομάδα είναι ανάρμοστο και πως θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον παίκτη του. Παράλληλα, ο Τεν Χαγ έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του και των ικανοτήτων του.

Αρχικά, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Δεν το γνώριζα αυτό, αλλά αν όντως το έκαναν, θα το θεωρούσα εξαιρετικά ανάρμοστο. Είναι απολύτως απαράδεκτο για έναν σύλλογο να κάνει μια τέτοια δήλωση, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για τις πράξεις τους. Έχω την υψηλότερη εκτίμηση για τον Φερνάντες όσον αφορά τον επαγγελματισμό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «O Μπρούνο διαθέτει εξαιρετικές ποδοσφαιρικές ικανότητες, ιδιαίτερα στο επιθετικό τρίτο, όπου επιδεικνύει αξιοσημείωτη δημιουργικότητα, δημιουργώντας σταθερά ευκαιρίες για γκολ. Δεν έχει μόνο το ταλέντο να βρίσκει τα δίχτυα, αλλά συμβάλλει σημαντικά και στους αμυντικούς ελιγμούς, επιδεικνύοντας οξυδερκή τακτική αντίληψη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.