Στο Βελιγράδι Μποντιρόγκα και Μοτεγιούνας

Στο Βελιγράδι βρέθηκε ο Πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παούλιους Μοτεγιούνας, ώστε να συζητήσουν διάφορα θέματα με ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Euroleague επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν υψηλόβαθμα στελέχη της να βρίσκονται στο Βελιγράδι, με σκοπό να συζητήσουν μια νέα πολυετή συνεργασία με τους Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της λίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα παρέα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παούλιους Μοτεγιούνας είχαν ένα meeting με διοικούντες των δύο σέρβικων συλλόγων συζητώντας πολλά και διάφορα. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, στη συνάντηση αυτή έγινε ένας απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας των δύο ομάδων με τη λίγκα και εξετάστηκε η ανανέωση αυτής για τα επόμενα χρόνια. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Euroleague: 

«Με αφορμή τα πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η Euroleague Basketball θα ήθελε να δηλώσει ότι:

Ο Πρόεδρος της Euroleague, κ. Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παούλιους Μοτεγιούνας συναντήθηκαν με τα εκτελεστικά μέλη του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν στο Βελιγράδι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η ανασκόπηση των εν εξελίξει και η αξιολόγηση των μελλοντικών συνεργασιών. Η Euroleague Basketball θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους δύο συλλόγους για τη φιλοξενία τους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.