«Απειλεί» Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS» ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να «ντύσει» στα «πράσινα» τους Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες.

Η «AS» συνδέεται τον Παναθηναϊκό AKTOR με την απόκτηση του Έντι Ταβαρές και του Μάριο Χεζόνια εν όψει του καλοκαιριού. Τα συμβόλαια των δύο παικτών με τους «μπλάνκος» λήγουν το καλοκαίρι.

Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα αναφέρει «προσοχή στη μεγάλη πράσινη απειλη» και συμπληρώνει ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα διεκδικεί τους Χεζόνια – Ταβάρες μέχρι τέλους.

«Η κατάσταση του σέντερ είναι γνωστή: είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι η πρώτη του επιλογή. Όμως δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διαφορές και απόηχοι του ΝΒΑ που επανεμφανίζονται κατά καιρούς στο περιβάλλον ενός παίκτη ο οποίος δεν τα κατάφερε στις ΗΠΑ αλλά ήταν ο πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη και, τουλάχιστον, θα κάνει μια πρόταση που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μαδριλένων και του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι», αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα για τον Ταβάρες, ενώ για τον Χεζόνια:

«Μετά την κατάκτηση της τελευταίας Euroleague με το καλάθι του Γιουλ, υπήρχαν φήμες ότι μπορεί να φύγει ο Χεζόνια, αλλά ο Κροάτης ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι θα ολοκληρώσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στη Μαδρίτη. Σε κάθε περίπτωση, η πράσινη σκιά του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μακραίνει. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα έχει μεγάλη προσφορά για να επιστρέψει στην ομάδα όπου ήταν χαρούμενος και ανακάλυψε ξανά το παιχνίδι του μετά τις άσχημες χρονιές του στο ΝΒΑ. Μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, οι χειρονομίες του Χεζόνια προκάλεσαν πολλά σχόλια, καθώς πλησίασε τους οπαδούς και έκανε μια χειρονομία που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ‘ τα λέμε αργότερα’» ή «’θα ξαναβρεθούμε’», προσθέτει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.